Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

Primăria Focşani alocă 91.700 lei pentru sărbătorile de iarnă


   Consilierii locali focșăneni se vor întruni joi, 25 octombrie, de la ora 16.00, în ședință ordinară, pentru a dezbate cele 37 de proiecte de hotărâre incluse pe ordinea de zi.
   Aleșii urmează să adopte un proiect de hotărâre privind alocarea din bugetul local al municipiului Focșani pe anul 2012, a sumei de 91.700 lei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă, la inițiativa primarului Decebal Bacinschi.
   De asemenea, consilierii locali vor vota și pentru aprobarea prețului de pornire la licitație, precum și a caietului de sarcini pentru vânzarea prin licitație publică a cabinetelor medicale de la Policlinica nr. II Focșani, de pe str. Bucegi. Tot joi vor fi repartizate locuințe ANL unor tineri.
   Micul legislativ local va dezbate și două proiecte de hotărâre privind soarta serviciului de salubritate din Focșani: aprobarea Studiului de oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului public de salubritate și aprobarea Strategiei locale privind dezvoltarea pe termen mediu și lung a serviciilor de salubrizare în municipiul Focșani. Se va discuta și despre mărirea cuantumului alocației zilnice de hrană la Cantina de Ajutor Social.
   Pe ordinea de zi sunt incluse și câteva proiecte care vizează aprobarea organigramei, statului de funcții și numărului de personal pentru Căminul pentru Persoane Vârstnice, Serviciul Public Local de Asistență Socială Focșani și Aparatul permanent de lucru al Consiliului local al municipiului Focșani, precum și aprobarea planului de ocupare a funcțiilor publice pe anul 2013.
   Aleșii vor adopta și rectificarea bugetului local al municipiului Focșani pe anul 2012, precum și proiectele care vor primi finanțare nerambursabilă din bugetul local. De asemenea, urmează să se aprobe documentația tehnică și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Schimbare destinație sală de clasă în grupuri sanitare, recompartimentări și amenajări interioare și racord canalizare, la clădirea Colegiului Național Al. I. Cuza, anexa C, strada Cuza-Vodă nr. 48”.
   Nu în ultimul rând, consilierii locali au inițiat un proiect de hotărâre privind conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului Focșani lui Ion Lungu, veteran de război, care va împlini în luna noiembrie venerabila vârstă de 100 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?