Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Piaţa Moldovei, pregătită pentru Ziua Recoltei


   Reprezentanții Administrației Piețelor fac pregătiri intense pentru Ziua Recoltei. Aceasta va fi organizată duminică și este destinată tuturor producătorilor agricoli din zonă și cumpărătorilor. Ieri, în piață se pregăteau standurile pentru producătorii agricoli, se amenaja scena destinată artiștilor care vor susține momente artistice și se făcea curățenie generală în toată Piața Moldovei. Cu acest prilej, în toată piața s-au făcut lucrări de reparații. „Am pregătit și trotuarul pentru sectorul de flori pe care l-am amenajat pe exteriorul pieței. Încercăm cu acest prilej să aranjăm cât de cât spațiile destinate producătorilor și încercăm să oferim condiții bune și cumpărătorilor”, ne-a declarat Fănică Popa, directorul Administrației Piețelor Focșani.
   Lucrările care se efectuează în Piață au deranjat o cumpărătoare, care s-a adresat redacției noastre,  supărată de faptul că și-a murdărit geaca de vopseaua de pe o tarabă din Piața Moldovei. „Nu se face așa ceva. Nu se vopsește în timp ce fructele și legumele sunt pe tarabă. Acolo se comercializau produse alimentare în timp ce se vopsea. Din neatenție m-am atins cu geaca și mi-am făcut-o de vopsea”, ne-a declarat Magdalena Luca.
   Pentru neplăcerea creată, femeia va fi despăgubită de către directorul Administrației Piețelor. „Îmi cer scuze personal față de toți cei care vin la piață și au fost deranjați de lucrările pe care le facem. Nu puteam să întrerupem activitatea celor care comercializează diferite produse atunci când am vopsit tarabele pentru că acestea au fost închiriate de către producători. Îi achit personal cheltuielile de la curățătorie doamnei care și-a murdărit geaca”, ne-a declarat Fănică Popa, directorul Administrației Piețelor.
   Producătorii și cumpărătorii care vor să sărbăto-rească Ziua Recoltei sunt așteptați duminică începând cu ora 10 în Piața Moldovei. Anul acesta standurile dedicate acestei sărbători vor fi amenajate în interiorul pieței. Deschiderea oficială se va face cu o slujbă de sfințire, iar apoi vor urma mai multe concursuri destinate producătorilor și gospodinelor din Vrancea. Anul acesta se vor organiza concursuri pentru cel mai frumos stand amenajat, pentru cele mai frumoase legume și fructe expuse dar și pentru cea mai bună rețetă de conserve pentru iarnă. Bucătăresele trebuie să vină atât cu rețeta cât și cu produsul final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?