Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Prosport Focşani, locul 2 la turneul de la Barcelona


   Grupa 2000-2001 de la Åžcoala de Fotbal Prosport Focșani a reușit, o perfomanță remarcabilă, terminând pe locul al doilea la ediția a 28-a a turneului internațional „Malgratense” de la Barcelona (Spania). FC Barcelona, Espanyol Barcelona, Dinamo Kiev, Slavia Sofia, Piacenza, FC Copenhaga, Bayer Leverkusen sunt doar câteva nume cunoscute din fotbalul mondial care au participat la acest turneu.
   Micuții fotbaliști ai Prosportului au avut ocazia să viziteze și stadionul „Nou Camp”, dar și să participe efectiv la antrenamentele conduse de antrenorii Academiei de Fotbal „La Masia”. „Am primit invitația cu mare bucurie. Turneul s-a aflat la cea de a 28-a ediție și a fost un adevărat Campionat European al cluburilor de copii și juniori. Competiția s-a desfășurat la mai multe grupe de vârstă, începând cu cei mai mari, născuți în anul 1995 și încheind cu cei mai mici, născuți în anul 2003-2004”, ne-a declarat președintele Prosport Focșani, Laurențiu Muscalu.

Pregătiri pentru „Cupa Prosport”

   Fostul căpitan al celor de la FC Barcelona, Gică Popescu este invitatul special al celei de a șasea ediții a „Cupei Prosport”. După ce Åžcoala de Fotbal Prosport i-a adus la Focșani pe Dani Coman, Miodrag Belodedici și Mihai Stoichiță, iată ca profesorul Laurențiu Muscalu reușește să mai dea o lovitură de imagine prin aducerea la Focșani a fostului căpitan al Barcelonei. „Gică Popescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o onoare pentru noi că a acceptat invitatia Prosport”, a spus Laurențiu Muscalu.
   Ajunsă la cea de a șasea ediție, „Cupa Prosport” este una dintre cele mai puternice turnee din România. În cele cinci ediții de până acum au participat peste 100 de cluburi din țară. Peste zece mii de copiii s-au luptat pentru trofeele puse joc. În acest an, turneul se va desfășura în două etape distincte. Pentru grupele 2001, 2002 și 2005, competiția se va desfășura în perioada 2 – 4 noiembrie, în vacanța elevilor.
   Președintele Åžcolii de Fotbal Prosport Focșani, profesorul Laurențiu Muscalu spune că inițiativa clubului pe care îl conduce, aceea de a organiza turnee de anvergură națională a atras atenția specialiștilor din fotbalul românesc. „Am ajuns la cea de-a șasea ediție a Cupei Prosport. Nu e puțin lucru. Anul acesta, acest turneu se va desfășura în două etape. Va fi un regal fotbalistic. Peste 30 de cluburi și-au anunțat prezența la cea de-a șasea editie a Cupei Prosport”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?