Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Ichi, echipa cu multe nume sau prima campioana a ligii de minifotbal


   Continuăm prezentarea echipelor participante în liga de minifotbal amator, sezonul 2012-2013. Următoarea pe listă este Ichi. Povestea echipei în formula actuală a început în anul 2007 odată cu înscrierea la Cupa Vrancei la futsal. „Plăcerea de a juca fotbal și dorința de a ne măsura puterile  într-o competiție ne-au îndreptat spre participare. Nucleul echipei este alcătuit dintotdeauna de foști absolvenți ai Colegiului Național Unirea din Focșani. Nu ne-am cunoscut la cercul de matematică, ci pe terenul de sport al acestui venerabil liceu. Acestora li s-au alăturat de-a lungul anilor alți prieteni. Putem spune cu mâna pe inima că aceasta a fost criteriul principal de selecție al componenților”, spune managerul echipei, Bogdan Boroș.
   Åžirul victoriilor echipei Ichi a început în anul 2007, când a câștigat Cupa Vrancei la futsal și a ocupat locul doi la Cupa Artimex, precursoarea Campionatului de Minifotbal. Victoriile au continuat, au urmat locul I la Cupa Artimex în 2008, locurile 2 și 3 în 2009 când „divergențe manageriale” au dus la înscrierea a două echipe, totul culminând cu victoria din prima ediție a Campionatului de Minifotbal Amator, ediția 2011. Fosta echipă Times a ratat participarea la turneul final de la Timișoara, după o dublă manșă cu campioana Galațiului, Atletico Abcoz.
   Cei de la Ichi au și un slogan. Deși victoria nu a fost niciodată un țel în sine, baia în piscină și berea băută din cupa sunt placeri ce trebuie retrăite. „Cât despre viitor, sperăm ca înainte ca inevitabil vârsta să ne împingă spre competițiile de old boys și ne dorim să ajungem și la faza finala a Campionatului de Minifotbal. Unitatea face puterea!Forza Ichi!”, a mai spus Bogdan Boroș.  
   Lot de jucători pentru sezonul 2012-2013 al ligii de minifotbal amator este format din: Toader Bogdan, Neculai Nicu, Boroș Bogdan (managerul echipei), Atanasiu Bogdan, Dobre Mircea, Å¢ugurlan Iulian, Gheorghiu Răzvan, Crețu Daniel, Stănică Liviu, Gogonel Robert, Enache Nicolae, Chetreanu Alin și Neacșu Daniel.

Programul etapei a-X-a din ligă:
astăzi:
ora 19  Ripensia – Fabrica de Imagine,
ora 20  Amicii – 22 Grade,
ora 21  Lazăr&GSR Construct – Flux&Promostore.
Duminică 14 octombrie:
ora 16  Ichi – Ratcom&Leprim.
ora 17  Voința Pro Rent&Club Texas – FC Sanorom,
ora 18  Dr.GSM&Global Proiect – Voința DEEP SERV,
ora 19  FC Pantzer – Dedeman.
Luni, 15 octombrie:
ora 19  GS Mobile – Sporting Roberbian,
ora 20  Green Team&Teomax – Elvi Trans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?