Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Elevă de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, moartă într-un accident rutier


   O clipă de neatenție, a unui șofer începător, a curmat viața unei tinere de 18 ani, din comuna Obrejița. Autoturismul în care se afla tânăra, împreună cu doi băieți și două surori, a fost implicat într-un accident rutier pe DN2 E85, în zona localității Podgoria, din județul Buzău, marți seara, în jurul orei 22.00.
   În autoturismul condus de Andrei Gurbet, din Sihlea, se mai aflau Ionuț Caraiman, din aceeași localitate, Mihaela Barbu, tânăra decedată, și surorile Adriana și Carmen Chioveanu, toate trei din Obrejița. Potrivit polițiștilor buzoieni, mașina condusă de Gurbet se deplasa spre Râmnicu Sărat, șoferul pierzând controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei. „În timp ce conducea un autoturism pe DN2 E 85 către Râmnicu Sărat dinspre Vrancea, un șofer în vârstă de 18 ani, din localitatea Sihlea, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile”, arată polițiștii buzoieni.
   Mihaela Barbu, de 18 ani, a murit pe loc. Ceilalți patru tineri din autoturism, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, au fost grav răniți. Toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Județean Buzău. Potrivit unor surse, trei dintre victime au fost transferate la un spital din București, iar șoferul urma să fie operat, ieri. 
   Polițiștii buzoieni au precizat că șoferul care a provocat accidentul obținuse permisul de conducere în aprilie. Ei au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Potrivit unor surse, șoferul împrumutase mașina. Bunica celor două surori din Obrejița îi rugase pe tineri să ducă un pachet la Râmnicu Sărat, dar nu au mai ajuns la destinație.
   Fata care a murit era elevă la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focșani. Conducerea unității de învățământ și colegii tinerei au primit vestea cu tristețe. „Ne pare rău că s-a întâmplat o asemenea tragedie. Eleva a fost transferată la noi de la Râmnicu Sărat, în urmă cu două săptămâni. Se integrase foarte bine în colectivitate și din spusele profesorilor se remarcase la matematică și limba română. Astăzi (ieri-n.r.) o parte dintre colegi au mers la Obrejița pentru a fi alături de familie. Dumnezeu să o odihnească”, a precizat Vasile Lupu, directorul Colegiul Tehnic „Ion Mincu”.

23 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?