Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Danny DeVito şi Rhea Perlman divorţează după o căsnicie de 30 de ani


   Actorii americani Danny DeVito și Rhea Perlman divorțează după o căsnicie de 30 de ani, a anunțat un purtător de cuvânt al cuplului. Danny DeVito, în vârstă de 67 de ani, și Rhea Perlman, în vârstă de 64 de ani, s-au căsătorit în 1982 și au împreună trei copii – Lucy, în vârstă de 29 de ani, Grace, în vârstă de 27 de ani, și Jacob, în vârstă de 25 de ani. În martie, Danny DeVito declara despre căsătoria sa, pentru emisiunea „Access Hollywood Live”: „Avem trei copii minunați și este grozav”.
   Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Gemenii”, „Batman se întoarce” și „L.A. Confidential”. Actorul american a trecut de câteva ori și în spatele camerei de filmat, regizând mai multe comedii, printre care „Războiul rozelor” (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, și „Arunc-o pe mama din tren”. În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar și BAFTA în calitate de producător al filmului „Erin Brockovich”, iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul „Hoffa”.
   Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câștigat pentru rolul din serialul „Taxi” (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincție cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din același serial „Taxi”. Anul trecut, DeVito a primit o stea pe Walk of Fame.
   În prezent, Danny joacă în sitcom-ul „It’s Always Sunny in Philadelphia”, difuzat de postul de televiziune american FX. DeVito și soția sa, actrița Rhea Perlman, au înființat casa de producție Jersey Films, care a stat în spatele unor hituri precum „Pulp Fiction”, „Garden State” și „Freedom Writers”.
Rhea Perlman a devenit celebră pentru rolul Carla Tortelli din sitcom-ul „Cheers”, pentru care a câștigat patru premii Emmy. Pentru același rol a mai fost nominalizată la premiul Globul de Aur, între anii 1985 – 1992. Recent, ea a avut apariții speciale în producțiile de televiziune „Hot in Cleveland”, „The Sessions” și „Wilfred”. Perlman este autoarea unei serii de cărți ilustrate pentru copii care s-a bucurat de un imens succes, „Otto Undercover”, ce cuprinde șase volume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?