Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

LicArt dă startul la creativitate


   Elevii care vor să se facă remarcați sunt așteptați să se înscrie la cea de-a XII-a ediție a Festivalului Național de Arte pentru Elevi – LicArt. Se fac înscrieri pentru două secțiuni, respectiv fotografie și poezie.
   Åži ediția de anul acesta va fi plină de surprize, premii speciale, work-shop-uri și întâlniri organizate de partenerul concursului, adică Nikon.  Lunar, fotografiile vor putea fi votate de publicul larg, în cadrul unui conurs de popularitate, organizat pe site-ul nikonisti.ro. După cele 6 luni de concurs, în competiție vor rămâne, pentru încă o lună, doar semifinaliștii, ale căror creații vor fi analizate de membrii juriului, compus din personalități marcante ale literaturii și artei fotografice.
   Juriul va fi cel care va decide câștigătorii celei de-a XII-a ediții a Festivalului Național de Arte pentru Elevi – LicArt. Finaliștii se vor întâlni în Tabăra de Creație, organizată în vara anului 2013.
Festivalul Național de Arte pentru Elevi – LicArt este organizat de Clubul „Nouă ne Pasă”, în parteneriat cu Ministerul Educației și Nikon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?