Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Filme noi la Balada şi Odobeşti


   Focșănenii sunt invitați la film și în acest sfârșit de săptămână. Sâmbătă și duminică, la Cinematograful Balada, sunt programate trei filme. De la ora 15.00, cei mici pot vedea filmul pentru copii „Legende din regatul bufnițelor „.  „Legend of the Guardians: Legende din regatul bufnițelor” (2010) ni-l prezintă pe Soren, un tânăr din familia bufnițelor, vrăjit de poveștile eroice ale tatălui său despre o armată de luptători înaripați care dă o bătălie pe viață și pe moarte pentru a salva neamul bufnițelor din ghearele Purilor, forțe ale răului. 
   De la ora 17.00 puteți vedea comedia „Ted” (2012), în care John Bennett (interpretat de Mark Wahlberg) vrea să scape de… ursulețul lui de pluș, Ted, adus la viață de o dorință pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viață normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedește a fi un obstacol greu de depășit. Cei doi sunt de nedespărțit, însă Ted nu este deloc o influență pozitivă. Fumează, bea și petrece tot timpul, împiedicându-l pe John să aibă o viață liniștită alături de iubita lui. Sătulă de această situație, Lori decide să pună piciorul în prag: ori ea, ori Ted.
Al treilea film al zilei este programat de la ora 19.00. Este vorba despre filmul de acțiune „Prometheus” (2012). În această peliculă, Ridley Scott, regizorul seriei „Alien” și a filmului „Blade Runner”,  a creat o nouă mitologie în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, care îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colțuri ale Universului. Acolo, ei trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane. Prețul unui bilet la film este 5 lei.
   Film va fi duminică și la Casa de Cultură din Odobești. De la orele 11.00 și 13.00 copiii sunt invitați la „Madagascar 3”. Leul Alex, zebra Marty, hipopotămița Gloria și girafa Melman încă se luptă să-și găsească drumul înapoi spre casă, în iubitul lor New York, însoțiți, desigur, de Regele Julien și de Maurice și Pinguinii. Aventurile lor comice îi poartă acum prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care simpaticii noștri eroi îl reinventează, în stil Madagascar.
   Åži în săptămânile următoare cinefilii vor avea ce să urmărească la cinema. Filmul românesc „Despre oameni și melci” este următoarea peliculă de top care va rula la Cinematograful Balada. Filmul, o comedie cu specific românesc, îi are în rolurile principale pe Andi Văsluianu și Monica Bîrlădeanu. Regia este semnată de Tudor Giurgiu. Acțiunea are loc în anul 1992, în Câmpulung Muscel, unde fabrica de mașini ARO a dat faliment și urmează să fie privatizată într-o săptămână. De aici, o întreagă aventură… Lui George Petrescu, liderul de sindicat, îi vine ideea nebunească de a salva fabrica și locurile de muncă ale colegilor săi.  Dacă 1000 dintre muncitori își vând sperma timp de o săptămână, ar putea strânge suficienți bani pentru a salva fabrica de la faliment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?