Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Cameron Diaz, fotografii provocatoare la 40 de ani


   Actrița Cameron Diaz a împlinit în luna august 40 de ani, iar recent s-a lăsat fotografiată pentru o ședință foto provocatoare a unei reviste, vedeta declarând că se simte mai bine în prezent decât atunci când avea 25 de ani.
   Cameron Diaz demonstrează că poate avea un corp de invidiat chiar și la 40 de ani. Vedeta a realizat un pictorial provocator și a recunoscut pentru revista Esquire că se simte mai bine la cei 40 de ani pe care i-a împlinit decât la 25.
   Actrița apare în imaginile pentru revistă purtândținute provocatoare și pozând fără inhibiții. „Pentru prima dată în viață chiar mă simt mulțumită cu mine însămi. Sunt atât de entuziasmată, îmbătrânitul este poate cea mai frumoasă parte a vieții. Åžtiu mult mai multe lucruri acum decât am știut toată viața. Mă cunosc mult mai bine la această vârstă, mă simt mai capabilă, iar în ceea ce privește fizicul, mă simt mai bine acum decât mă simțeam atunci când aveam 25 de ani”, a recunoscut actrița.
   În pofida vârstei pe care o are Cameron Diaz susține că într-o bună zi ar putea totuși să aibă și copii. „Există totuși o posibilitate să am copii, nu sunt chiar atât de bătrână. Fie că mă credeți sau nu, eu încă mă simt capabilă de așa ceva”, a recunoscut Diaz.
   Întrebată de jurnaliștii de la Esquire despre căsătorie, vedeta de la Holywood a spus că poate nu a sosit încă momentul de așa ceva. Cameron Diaz a avut o serie de relații cu bărbați celebri, printre care cu cântărețul Justin Timberlake, cea mai recentă idilă a acesteia fiind cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez, de care s-a despărțit anul trecut. „Este greu de spus. Căsătoria nu este pur și simplu un lucru de care să mă simt atrasă. În mod cert nu mi-am dorit asta la 20 sau la 30 de ani, așa că vom vedea”, a adăugat Cameron Diaz.
   Pentru a-și menține silueta actrița urmează un program regulat de exerciții Pilates și a negat de fiecare dată zvonurile potrivit cărora ar folosi Botox sau seruri pentru înlăturarea ridurilor. „Nu există așa zise produse anti-îmbătrânire. Nu te poți întoarce în timp. Așa că, pentru mine totul se rezumă la a trăi momentul în cel mai bun mod posibil. Să poți fi mulțumit cu tine însuți ține de factorii din viața ta”, a spus vedeta.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?