Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Inspectorii şcolari generali analizează începutul noului an de învăţământ


   Inspectorii școlari generali din țară analizează începutul noului an școlar, astăzi, la Sinaia, în cadrul unei întâlniri organizate de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, se arată într-un comunicat al instituției. Reuniunea este prezidată de secretarul de stat pentru învățământul preuniversitar, Stelian Fedorca.
   Discuții au fost și ieri, acestea concentrându-se atât asupra organizării clasei pregătitoare (puncte slabe, puncte tari, propuneri de optimizare) și a necesarului de investiții în infrastructura învățământului preuniversitar, cât și pe centralizarea propunerilor de modificare a Legii Educației Naționale nr. 1/2011. De asemenea, vor fi atinse și alte aspecte de actualitate, precum organizarea logistică a evaluărilor naționale și strategiile manageriale ale inspectoratelor pentru anul școlar în curs.
   Reprezentanții Microsoft Romania, partener strategic al MECTS în materie de politici educaționale, vor susține patru prezentări axate pe interacțiunea tot mai strânsă dintre școală și mijloacele de tehnologia informației și comunicațiilor (TIC).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?