Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

VIDEO: Bachus 2012, în perioada 18-21 octombrie


  

 

   Plenul Consiliului Județean Vrancea a aprobat, ieri, în ședință extraordinară organizarea celei de-a XX-a ediții a „Festivalului Internațional al Viei și Vinului – Bachus”, în perioada 18-21 octombrie. Consilierii PDL au votat împotriva acestui proiect încercând, într-un mod propagandistic, să acrediteze ideea că suma alocată, 800 mii lei, ar fi prea mare.
   Președintele Marian Oprișan a precizat însă că nu va fi făcut „niciun rabat, așa cum nu am făcut nici până acum”. „Nu vom ține cont de ceea ce spun politicienii, nu vom ține cont de ceea ce spune o parte a mass media județului Vrancea, care dă dovadă, de ani buni, de partizanat politic și vom face ceea ce cetățenii județului își doresc, în majoritatea lor. Veți vedea în perioada următoare câteva activități concrete ale Guvernului, ale Consi-liului Județean pentru a rezolva aproape definitiv problemele pe care le au viticultorii județului nostru și ale celor care produc plusvaloare în acest sector foarte important”, a arătat președintele Marian Oprișan.
   Åži anul acesta, la cea de-a XX-a ediție a „Festivalului Internațio-nal al Viei și Vinului – Bachus” vor fi organizate mai multe manifestări care au ca scop promovarea zonelor vitivinicole din Vrancea, a celor mai bune vinuri și noi piețe de desfacere interne și externe. De asemenea, vor fi organizate standuri expoziționale unde vor fi prezentate cele mai bune vinuri pe care producătorii vrânceni le au, vinuri ce vor putea fi degustate de toți cei care vor vizita standurile. În cadrul ma-nifestărilor va fi organizat un Concurs Național de Vinuri în care vor fi înscrise cele mai bune vinuri obținute de producătorii vrânceni. Drumul vinului va fi vizitat și în acest an de către cei interesați, dar și de reprezentanți ai mass-media locale, centrale și chiar internaționale. Acțiunea are ca scop tocmai promovarea celor mai bune vinuri, dar și a podgoriilor vrâncene, care au un mare potențial turistic.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?