Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Clint Eastwood dă ‘O nouă şansă’ carierei sale de actor


   După ce a anunțat că renunță la cariera de actor și rămâne doar regizor, Clint Eastwood revine la 82 de ani în fața camerelor în filmul ‘O nouă șansă’, reflecție emoționantă asupra bătrâneții și a relației tată-fiică.
   Eastwood nu mai regizează de astă dată pelicula, care va fi lansată în America de Nord vineri, regizorul ales fiind vechiul său colaborator și producător Robert Lorenz. 
   Având mulți admiratori, încântați de elegantul clasicism al filmografiei sale, Clint Eastwood a avut o participare la recenta convenție republicană care i-a umbrit oarecum imaginea. Preferințele politice ale vedetei erau cunoscute de mută vreme, însă conținutul discursului său, ciudat și oarecum incoerent – ca dialogul cu un scaun gol – a aruncat o umbră asupra actorului, care a părut obosit și îmbătrânit.
Însă cel care a venit să prezinte filmul a fost un bărbat sigur pe el, glumeț, Eastwood distrându-se pe seama întrebărilor despre vârsta lui și anii care trec. ‘Când ajungi la o anumită vârstă, ești bucuros că ai ajuns până acolo! Mi-a plăcut ce am făcut până acum și încerc să apreciez viața care mi-a rămas’, a spus el zâmbind.
   Bătrânețea și necazurile ei sunt subiectul filmului ‘O nouă șansă’, în care Eastwood joacă rolul unui descoperitor de talente pentru un club de baseball din Atlanta ce refuză să accepte că orbește. Bătrân posomorât, personajul nu poate avea o relație sinceră și calmă cu fiica lui (Amy Adams), care-l însoțește totuși într-o misiune în Carolina de Nord pentru a încerca să spargă carapacea tatălui. ‘Nu voi mai fi și actor și regizor, cel puțin deocamdată. Am mai spus însă acum câțiva ani că nu voi mai juca și m-am răzgândit. Uneori nu facem decât să mințim’, a spus Eastwood.
   La convenția republicană de la Tampa el nu a mințit totuși când i-a îndemnat pe americani să nu îl realeagă pe Obama la Casa Albă. El a recunoscut că nu și-a exprimat prea bine ideile când a rostit discursul, schițat doar ‘cu cinci secunde’ înainte de a intra pe scenă. ‘Când intri pe scenă, te regăsești în fața a 10.000 de persoane foarte entuziaste și mintea ți se golește indiferent ce se întâmplă’, a încheiat actorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?