Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Paramedicii, chemaţi să trateze dureri de burtă


   Paramedicii au intervenit, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru a acorda primul ajutor mai multor persoane care aveau dureri abdominale, dar și diferite traumatisme. În intervalul 8-9 septembrie, paramedicii au avut șapte intervenții. Aceștia s-au deplasat la domiciliul mai multor persoane care aveau probleme de sănătate, din Focșani, Negrilești și Urechești. După ce i-au stabilizat, paramedicii i-au transportat la spitalele din Vidra și Focșani, pentru a fi supuși unor investigații medicale amănunțite.
   Tot la sfârșitul săptămânii trecute, echipajul de pe autospeciala de descarcerare a intervenit pentru a scoate mai multe persoane din mașinile în care se aflau, ce au fost implicate în accidente de circulație. Prima intervenție a avut loc sâmbătă, în jurul orei 00.30, pe raza localității Garoafa, când s-a acționat pentru scoaterea unei femei de 37 de ani, care rămăsese blocată în autoturism. Ulterior, aceasta a fost preluată de un echipaj al SAJ și transportată la spital. De asemenea, un echipaj SMURD a preluat o altă persoană, în vârstă de 50 ani, care se afla în aceeași mașină. Aceasta a fost transportată la spital, după ce i s-a acordat primul ajutor calificat.
   Echipajul de la descarcerare a mai intervenit și în apropiere de Cotești, unde un bărbat rămăsese blocat în mașină, aceasta fiind implicată într-un accident rutier. Omul era conștient și a fost preluat de paramedici și transportat la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean, unde a fost predat medicului de gardă pentru investigații suplimentare și tratament. De asemenea, o autospecială de lucru cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, a acționat pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?