Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

PROGNOZA METEO


LUNI
   Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod normal, cu precădere în vestul și sud-vestul țării. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și al Olteniei și pe litoral.
   Temperaturile maxime vor avea valori de la 20 de grade în Delta Dunării până la 31 de grade în Banat și în vestul Olteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 9 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni până la 1…2 grade.
   La București, vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și vânt slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

MARÅ¢I
   Vremea se va menține frumoasă, cu cerul variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensicări în sud-vestul și nord-estul țării.
   Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade pe litoral și 31 de grade în Crișana, iar cele minime între 6 și 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?