Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Arestat după ce a violat o vecină


   Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Slobozia Ciorăști, a fost arestat preventiv, fiind suspectat că a violat o femeie din aceeași localitate.
   Fapta fusese reclamată marți, 4 septembrie, iar Ion T. a fost reținut două zile mai târziu, pe 6 septembrie. Din cercetările efectuate de polițiști și din declarațiile părții vătămate a reieșit că în noaptea de 4 septembrie, în jurul orelor 02.00, bărbatul a reușit să pătrundă mai întâi în curtea gospodăriei și ulterior în casa femeii, în vârstă de 57 de ani, și sub constrângere fizică a întreținut raporturi sexuale cu aceasta. „Suspectul a fost prezentat Judecătoriei Focșani, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și viol”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.
   Ion T. nu este străin de legea penală. Nu mică le-a fost mirarea anchetatorilor când au văzut cazierul bărbatului, care era plin de fapte penale. Ultima liberare a lui Ion din penitenciar a fost în luna februarie 2012. În fața organelor de cercetare, omul a recunoscut fapta, a declarat că o regretă și că își dorește să ajungă din nou la închisoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?