Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Coliziune între un autocar şi un TIR, pe E85


   Un autocar, proprietatea unei firme de transport persoane intern și internațional, a fost implicat într-un eveniment rutier pe E85, la Pufești. Accidentul s-a produs ieri, în jurul orelor 14.00.
Autocarul venea de la Suceava și se îndrepta spre București. În apropiere de localitatea vrânceană Pufești, cel mai probabil din cauza neatenției, șoferul autocarului nu a observat că pe marginea drumului staționa un autotren și a intrat în acesta. În urma impactului, trei persoane au fost rănite ușor. Toți cei răniți erau pasageri din autocar. Este vorba de Liliana A., de 45 de ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral închis, Luminița C., de 36 de ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral deschis și un bărbat de 39 de ani, care s-a lovit la un picior.
   Cei trei pacienți au fost preluați de medicii de pe ambulanță și transportați la spital pentru investigații suplimentare. „Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului”, a precizat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ.
Cum autocarul tamponat nu își mai putea continua deplasarea spre București, pasagerii au fost mutați într-un alt autocar, care i-a transportat la destinație. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?