Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Luca Martiş (CSM Focşani), cel mai bun portar la grupa 2004


   Unul dintre cele mai importante turnee de fotbal pentru juniori, Cupa E.ON Kinder și-a desemnat duminică formațiile câștigătoare, dar și jucătorii care s-au remarcat pe durata competiției. Juniorii au fost premiați de fostul internațional Gheorghe Hagi, invitat special al Grupului E.ON și Frank Hajdinjak, Directorul General E.ON România, împreună cu Lupu Coriolan, președintele ACS Kinder. Formațiile participante și-au adjudecat cele 18 trofee, 6 premii pentru echipe și 18 premii individuale puse în joc la ediția a VI-a a  „Cupei E.ON Kinder”. Actuala ediție a turneului de fotbal pentru juniori a reunit un număr record de participanți: 109 echipe grupate pe 6 grupe de vârstă care au disputat nu mai puțin de 365 de meciuri.
   După finalele de duminică, Cupa E.ON Kinder  2012 a fost adjudecată de: Interstar Sibiu (Grupa 2005),  Åžcoala de fotbal Dănuț Coman Pitești (Grupa 2004), FC Juniorul București (Grupa2003), Academia Gheorghe Hagi (Grupa 2002), Petrolul Ploiești (Grupa 2001) și  ACS Kinder (Grupa 2000).
Juniorii au fost pe deplin răsplătiți pentru cele patru zile de fotbal – spectacol, pentru dăruirea și entuziasmul lor,  trofeele „Cupa E.ON – Kinder 2012”  fiindu-le oferite de fostul internațional Gheorghe Hagi, invitat special al Grupului E.ON și Frank Hajdinjak Directorul General E.ON România, împreună cu Lupu Coriolan, președintele ACS Kinder, gazda turneului. Printre jucătorii care s-au remarcat pe durata întrecerii s-a aflat și Luca Martiș, fiul fostului arbitru, Marius Martiș.
   Luca a apărat poarta grupei 2004 de la clubul CSM Focșani, iar la final, organizatorii i-au acordat titlul de cel mai bun portar al competiției. „Sunt bucuros și fericit să fiu printre voi, fericit să văd că jucați fotbal. Tot o bucurie simt și antrenorii care v-au îndrumat să jucați fotbal. Vă doresc să ajungeți să jucați la campionate europene și mondiale dar pentru asta trebuie să munciți, să fiți ambițioși, să jucați fotbal de calitate”, a declarat fostul internațional Gheorghe Hagi, la festivitatea de premiere desfășurată la Clubul Sportiv Apollo de la Sângeorgiu de Mureș.
   „Vă felicităm dragi copii, pentru spectacolul fotbalistic pe care ni l-ați oferit, pentru dăruirea și talentul de care ați dat dovadă. Noi, cei din Grupul E.ON, vom continua să susținem acest turneu, angajamentul nostru fiind parte a responsabilității pe care ne-o asumăm față de voi, tânăra generație”, a declarat Frank Hajdinjak, Directorul General E.ON România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?