Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Leonard Cohen, Il Divo şi Umberto Tozzi concertează în septembrie la Bucureşti


   Leonard Cohen, Il Divo și Umberto Tozzi fac parte dintre artiștii care îi vor încânta pe români cu concerte sau show-uri de senzație, unii dintre aceștia venind în premieră în România. Legenda muzicii italiene, Umberto Tozzi, va concerta în premieră la București pe 15 septembrie pe scena Sălii Palatului. Cel ce a lansat celebrul hit „Gloria” va aduce pentru spectatorii români melodii din repertoriul său, dintre care nu vor lipsi piese ca „Ti Amo”, „Mama” ori „Si puo dare di piu”. Biletele se pot achiziționa la prețuri cuprinse între 150 și 350 lei.
   Cea de-a șaptea ediție a Festivalului Plai va aduce la Muzeul Satului din Timișoara, în perioada 14-16 septembrie, o serie de artiști și formații printre care Patrice & The Superpower, Subcarpați, Oquestrada, Blue Nipple Boy, Fatoumata Diawara, The Ganga Jazz Ensemble, Aziz Mustafa Zadeh. Biletele au prețuri de 35 lei pentru o zi sau 70 lei un abonament pentru toată perioada festivalului. 
Ovidiu Ioncu Kempes, solistul al cărui nume este sinonim cu perioada de aur a trupei Cargo, revine pe o scenă din București, după o absență de opt ani, pentru un show emoționant. Kempes se întoarce la Arenele Romane, locul în care a cântat pentru și împreună cu publicul din România de nenumărate ori. El este acum membru al supergrupului Rezident Ex, un band ce reunește instrumentiști de prestigiu ai scenei rock. Rezident Ex înseamnă: Tavi Iepan – chitară, Adrian Popescu – chitară, Christian Podratzky – bas, Florin Cvasa – tobe și Matthias Lange – chitară. Concertul din 21 septembrie este singura apariție Rezident Ex din București. În deschidere va evolua trupa Desant. Biletele se pot găsi la prețurile de 60 și 100 lei.
   Celebrul artist canadian Leonard Cohen revine în fața publicului din București, în Piața Constituției, pe 22 septembrie, în concertul care face parte din turneul de promovare al celui de-al 12-lea album al solistului, „Old Ideas”. Albumul conține zece piese noi ‘pe care nimeni nu le știe, dar toți le vor prețui”. Bilete la concert se găsesc la prețurile de VIP Exclusive – 852 lei, VIP Front Stage – 639 lei, VIP Tribune – 426 lei, VIP – 426 lei, Categoria I – 266 lei, Categoria II – 191 lei, Categoria III – 159 lei, Categoria IV – 138 lei, Standing – 95 lei.
   După ce au cântat recent cu ocazia Jubileului Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord, cei patru interpreți ai trupei Il Divo au inclus Bucureștiul pe harta turneului lor mondial din acest an. Trupa formată de cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell este compusă din patru artiști de naționalități diferite – tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin și tenorul elvețian Urs Buhler, cărora li se adaugă cântărețul de muzică pop francez Sebastien Izambard. Evenimentul va avea loc pe 23 septembrie, în Piața Constituției, biletele putând fi achiziționate la prețul de 750,50 lei – VIP Exclusive, 484,25 lei – VIP, 324,50 lei – Categoria I, 207,35 lei – Categoria II, 164,75 lei – Categoria III și 122,15 lei – Categoria IV.
   Tot pe 23 septembrie formația Anathema va susține un concert excepțional în Jukebox Venue. Evenimentul din București face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al trupei lansat pe 16 aprilie 2012, intitulat „Weather System”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?