Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Barack Obama vorbeşte despre prietenia sa cu George Clooney


   Președintele american Barack Obama a afirmat despre actorul George Clooney că este un bun prieten și un om deosebit, atent să apere acea prietenie, potrivit unui interviu ce a fost difuzat luni la postul de televiziune CBS, în cadrul emisiunii Entertainment Tonight.
  Liderul de la Casa Albă a mai spus că George Clooney este o persoană deschisă și care nu caută să profite de pe urma prieteniei lor. El a adăugat că binecunoscutul actor păstrează distanța, pentru ca Obama să nu fie criticat că își pierde vremea cu vedetele de la Hollywood. „Mai este și frumos”, a afirmat la rândul ei, Prima Doamnă, Michelle Obama.
   În luna mai, Clooney a fost gazda unei serate ce a avut loc la Los Angeles în urma căreia Barack Obama a strâns aproape 15 milioane de dolari pentru campania sa prezidențială. În cursul acestei luni, George Clooney va fi gazda unui alt dineu pentru colectare de fonduri, la Geneva.
   Åžeful administrației americane a precizat că a avut posibilitatea să îl întâlnească pe Clooney în perioada cât a fost membru al Senatului, cu prilejul demersurilor întreprinse de actor în problema Sudanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?