Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Aniversare pentru Cătălina Ponor, la împlinirea a 25 de ani


   Gimnasta Cătălina Ponor, dublă medaliată la Jocurile Olimpice de la Londra, a împlinit ieri 25 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere cu familia și prietenii. Petrecerea a avut loc duminică seara, la Constanța.
   La doar o săptămână de la revenirea de la Londra, la care a cucerit medalia de argint la sol și pe cea de bronz cu echipa României, Cătălina a avut un alt motiv de sărbătoare: împlinirea vârstei de 25 de ani. „Am sărbătorit duminică seara, pentru că ziua Cătălinei pica luni. Au fost cei dragi alături, familie și prieteni, a fost foarte frumos, cu de toate, și tort, și bucurii, și cadouri și bună dispoziție. M-am bucurat enorm că s-a simțit bine și că este fericită. Când îți vezi copilul fericit, e cel mai bine”, a declarat Carmen Ponor, mama Cătălinei.
   La 25 de ani, Cătălina este multiplă medaliată europeană, mondială și olimpică. Gimnasta a anunțat înaintea JO de la Londra că ar urma să-și încheie cariera, dar după revenirea acasă a spus că se mai gândește și că este posibil să participe la Campionatele Mondiale din 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?