Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

A acroşat un biciclist, apoi a fugit de la locul accidentului


   Un conducător auto, care a accidentat grav un biciclist, iar apoi a fugit de la locul faptei, a fost căutat câteva ore de oamenii legii, într-un final, acesta fiind găsit la domiciliu. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orelor 04.25, pe DN 23, pe raza comunei Vulturu.
Chiar dacă a vrut să ascundă fapta, polițiștii au reușit să stabilească situația de fapt, potrivit căreia, Nicu A., de 29, de ani, din localitatea Vulturu, în timp ce conducea un autoturism Fiat, din cauza neatenției și imprudenței în conducere l-a acroșat pe Săndel U., de 44 de ani, din aceeași localitate.     Victima se deplasa în același sens de mers, pe o bicicletă.
În urma accidentului, biciclistul a fost grav rănit, având nevoie de  îngrijiri medicale. „După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, iar în urma activităților specifice desfășurate de polițiști, autorul a fost găsit la domiciliu în jurul orei 09.30.Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”,au tranmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?