Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: „Bibliovacanța” a luat sfârșit


   Programul „Bibliovacanța”, organizat și la Secția pentru Copii și Tineret „Oana Diana Renea” din Focșani, a fost închis, ieri, cu o serie de acțiuni la care au fost prezenți toți cei care au contribuit la desfășurarea cu succes a acestuia. Participanți la cluburile din cadrul programului, bibliotecari, profesori, elevi, voluntari de toate vârstele s-au reunit într-o frumoasă întâlnire, în care au fost expuse toate lucrările realizate, iar copiii au pictat o lucrare comună „în care fiecare a pus un strop de culoare, talent și pasiune”. „Numărul de peste 400 de participanți la cluburi ne-a îndreptățit să spunem că și anul acesta, programul, care a cuprins cluburile de lectură, pictură și joc și joacă, a fost un real câștig pentru toți participanții. Desfășurarea acestor activități, diverse ca tematică, nu ar fi fost posibilă fără sprijinul profesorilor colaboratori Ionela Andrei, Valentin Cotigă, Octavian Ovidiu Opaiț și a elevilor și studenților voluntari Ana Maria Sterian, Daniela Gulerez, Andreea Burdușel și Alin Tătăruș. Din partea Asociației «Rom pentru Rom» Panciu au fost prezenți, în fiecare miercuri, 12 voluntari din Italia și Germania, care au antrenat copiii în jocuri educative de echipă”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
   Întâlnirea de ieri a luat sfârșit cu festivitatea de premiere. Copiii au primit câte o diplomă „Micul înțelept”, pentru participarea activă și pentru curajul de care au dat dovadă pătrunzând în arta Lecturii, Picturii și a distracției la bibliotecă. Profesorii coordonatori și voluntarii implicați în organizarea acestor cluburi au fost, de asemenea, recompensați cu o diplomă  „Voluntar de profesie”, pentru implicarea activă, seriozitatea, creativitatea și modelul de voluntariat oferit tuturor. Sesiunea de premiere s-a încheiat cu muzică, baloane, bomboane și dans pentru micii participanți care au promis că vor veni și anul viitor.
   Reprezentanții Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea spun că vor continua activitățile educative din această vară cu „Biblioteca de vacanță”. Acest nou program se va desfășura în perioada 27-31 august, în Grădina Publică, și la el sunt invitați să participe toți iubitorii de lectură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?