Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Filmul „Băiatu’ tatii” are premiera în cinematografele româneşti pe 17 august


   Comedia „Băiatu’ tatii”, cu Adam Sandler și Andy Samberg în rolurile principale, va avea premiera pe marile ecrane românești pe 17 august, informează distribuitorul InterComFilm.
Adolescentul Donny Berger (Adam Sandler) ajunge tată din întâmplare, la vârsta de 14 ani, după o aventură cu profesoara lui, Mary McGarricle (Susan Sarandon). Însă, în urma acestei aventuri, doamna McGarricle ajunge la închisoare, iar Donny trebuie să-l crească pe Todd, băiețelul născut din relația lor plină de pasiune, însă eșuează în această misiune. 30 de ani mai târziu, Todd (Andy Samberg) este un investitor de succes pe Wall Street și nu și-a mai văzut tatăl de foarte mulți ani.     Însă Donny are probleme cu fiscul și este amenințat cu închisoarea și se gândește că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obțină banii și să-și plătească datoriile.
Tatăl și fiul se reîntâlnesc în ajunul nunții lui Todd cu Jamie (Leighton Meester). Donny reușește astfel să dea peste cap toate pregătirile pentru nuntă.
   O producție Happy Madison, filmul este regizat de Sean Anders („În sexcursie/ Sex Drive”), după un scenariu de David Caspe.
Din distribuție mai fac parte James Caan, Vanilla Ice, Will Forte, Ciara, Milo Ventimiglia, Rachel Dratch, Eva Amurri Martino și Tony Orlando.
În vârstă de 45 de ani, Adam Sandler ocupă locul al doilea în topul pe 2012 al celor mai bine plătiți actori de la Hollywood, realizat de Forbes, cu 37 de milioane de dolari câștigați în ultimul an. Anul acesta, Sandler și unul dintre cele mai recente filme ale sale, „Jack and Jill”, au stabilit un record pentru un tip de premii infame la Hollywood, câștigând 10 trofee Zmeura de Aur, care „recompensează” cele mai proaste pelicule și performanțe actoricești.
Andy Samberg, în vârstă de 33 de ani, a mai jucat în filme precum „Prietenie cu folos/ Friends with Benefits”, „Caut cavaler de onoare/ I Love You, Man”, „Playlist pentru Nick și Norah/ Nick and Norah’s Infinite Playlist” etc. În 2007, a câștigat un premiu Emmy pentru apariția în show-ul de televiziune „Saturday Night Live”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?