Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Michael Jordan ajută la strângerea de fonduri pentru campania lui Barack Obama


   Fostul jucător de baschet Michael Jordan va participa la un meci amical care are drept scop strângerea de fonduri pentru campania electorală a președintelui american Barack Obama, el însuși un mare fan al baschetului. Staful de campanie a lui Obama a făcut apel la susținătorii președintelui să participe la o loterie pentru a putea evolua alături de Michael Jordan, de starul formației New York Knicks, Carmelo Anthony, de fostul pivot de la Knicks, Patrick Ewing, sau de fostul jucător al echipei Miami Heat, Alonzo Mourning. Pentru 3 dolari, câștigătorul acestei loterii va putea participa la o altă tragere la sorți, care permite obținerea unui loc la dineul de după meciul de la New York, la care vor fi prezenți Obama și Jordan.
   Acest sistem de loterii a mai fost folosit de staful președintelui american pentru a strânge fonduri și a permite unor electori să ia parte la astfel de mese de gală, cum a fost și cea organizată de curând la reședința actorului George Clooney de la Los Angeles.
   Barack Obama a anunțat, luni, că a primit, în luna iulie, donații de 75 de milioane de dolari pentru finanțarea campaniei sale la alegerile prezidențiale din 6 noiembrie. Dar pentru a treia lună consecutiv, el a fost depășit la acest capitol de adversarul său, republicanului Mitt Romney, care a strâns peste o sută de milioane de dolari în aceeași perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?