Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Femei cu gânduri sinucigaşe


   Din ce în ce mai mulți vrânceni ajung la spital, după ce, din cauza problemelor sau doar a caniculei, încearcă să își pună capăt zilelor.
   Ieri, la orele prânzului, o tânără de 25 de ani a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Focșani, după ce a încercat să se sinucidă. După o ceartă zdravănă în familie, tânăra a înghițit un pumn de pastile Ketonal, în combinație cu o cantitate mică de clor.
   Luni, alte trei femei au fost transportate la spital, din aceleași motive. În stare gravă a ajuns o femeie de 71 de ani, din Focșani, care pe fondul unei tulburări depresive, a înghițit mai multe pastile, apoi a băut și clor. Inițial, medicii au internat-o la Secția de Terapie Intensivă, dar pentru că starea sa de sănătate se îmbunătățise, au decis să o transfere la Secția de Interne.
   Tot cu pastile a încercat să încheie socotelile cu viața și o femeie de 29 de ani, din Urechești. Ajunsă la spital, medicii au internat-o la Secția de Psihiatrie. O femeie de 38 de ani, din Vulturu, a ajuns luni seară la spital, după ce a încercat să se sinucidă. Aceasta a înghițit mai multe capsule de Ampicilină, cu alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?