Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Kristen Stewart l-a înşelat luni de zile pe Robert Pattinson


   ‘Legătura lui Kristen Stewart cu Rupert Sanders dura de câteva luni’, spune cumnatul regizorului, Leopold Ross. N-ar fi vorba deci de un moment de rătăcire, cum afirmă cei doi. Leopold Ross nu se îndoiește că relația actriței cu regizorul a început în timpul filmărilor la ‘Albă-ca-Zăpada și Vânătorul’, infidelitatea celor doi durând câteva luni. El adaugă că sora lui – soția lui Rupert Sanders – se plângea de ceva timp că menajul cu regizorul nu merge bine, în pofida sacrificiilor făcute pentru a-l păstra.
   ‘Legătura lor a început în a doua parte a turnărilor și nu a încetat de atunci, chiar dacă a fost dezvăluită doar săptămâna trecută’, a spus Ross. Se pare însă că regizorul vrea să îndrepte situația și să rămână alături de soție: ‘Sunt foarte necăjit de durerea pe care i-am provocat-o soției. Ea și copiii sunt tot ce am pe lume. Îi iubesc din tot sufletul. Mă rog să putem trece împreună peste această situație’, a spus Sanders. 
   Kristen Stewart și-a cerut scuze public iubitului ei, Robert Pattinson. Conform People, ea ar fi afirmat: ‘Sunt dezolată pentru durerea pe care am provocat-o apropiaților mei și oricărei persoane implicate în această ppovese. Această infidelitate de moment a pus în pericol cel mai important lucru din viata mea, omul pe care-l iubesc și-l respect cel mai mult: Rob. Îl iubesc, îl iubesc și sunt dezolată’. 
   Se pare că actrița de 22 de ani l-ar fi înșelat pe Robert Pattinson fiindcă era geloasă pe prietenia acestuia cu australiana Emilie Ravin și nu-i plăcea că iubitul ei petrece atâta timp cu ea.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?