Ediția: Joi 24 octombrie 2024 Nr. 6743
Ediția: Joi 24 octombrie 2024 Nr. 6743

Octogenar ucis de caniculă


   Un bătrân de 80 de ani, din comuna Vidra, a murit din cauza caniculei, pe izlazul din satul Åžerbești, comuna Vidra. Omul plecase cu caprele la păscut și nu s-a mai întors acasă.
   Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit joi seara, de fiul victimei, care atunci când a văzut că tatăl său nu mai ajunge acasă, a plecat să-l caute. Gheorghe Racoviță, de 80 de ani, a fost găsit fără suflare, pe izlaz. Cel care a găsit cadavrul a sunat la 112 și i-a anunțat pe polițiștii din Vidra.
Oamenii legii spun că la baza decesului au stat căldura și unele probleme de sănătate. „La data de 26.07.2012, orele 21.40, polițiștii din Vidra au fost sesizați despre decesul, în împrejurări necunoscute, pe izlazul satului Åžerbești a lui R. Gheorghe, de 80 ani. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în ziua de 26.07.2012,  R. Gheorghe a fost cu caprele la păscut, pe izlazul din extravilanul satului, unde, din cauza căldurii și a stării precare de sănătate, a decedat, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni hipertensive”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ. 
   Cadavrul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Medicii legiști sunt cei care vor spune cu exactitate care au fost cauzele care au dus la moartea bătrânului.
În funcție de constatările medicului legist, polițiștii vor face încadrarea juridică a faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?