Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Cel mai elegant copil din lume


   Suri Cruise, fiica în vârstă de șase ani a actorilor Tom Cruise și Katie Holmes, ocupă primul loc în topul celor mai eleganți copii din lume, alcătuit pe baza unui sondaj realizat de site-ul britanic twistedtwee.co.uk. Suri Cruise, a cărei garderobă – ce include multe rochițe și pantofi cu toc – a fost evaluată la 2 milioane de dolari, a depășit în acest top alți copii ai unor cupluri de celebrități.
   Astfel, pe locul al doilea s-a clasat Blue Ivy, fiica cântăreților americani Beyonce și Jay-Z. Locul al treilea este ocupat de Willow, fiica actorilor Will Smith și Jada Pinkett Smith. Harlow Madden, fiica cuplului Nicole Richie-Joel Madden, se află pe poziția a patra, iar Harper Seven, unica fiică a cuplului David-Victoria Beckham, se află pe locul al cincilea.
   Pe locurile următoare se află Max Anthony (Jennifer Lopez-Marc Anthony), Jayden Smith (Will și Jada Smith), Coco Arquette (David Arquette și Courteney Cox), Aleph Portman-Millepied (Natalie Portman și Benjamin Millepied), Astala Geldof-Cohen (Peaches Geldof și Thomas Cohen).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?