Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Taylor Swift, Justin Bieber şi “Twilight” şi-au menţinut dominaţia la Gala Teen Choice 2012


   Taylor Swift, Justin Bieber și franciza „Twilight” și-au menținut și în acest an dominația în rândul adolescenților nord-americani, câștigând principalele trofee decernate, duminică, la gala Teen Choice Awards 2012.
   Cântăreața de muzică country Taylor Swift, în vârstă de 22 de ani, a câștigat cinci premii, impunându-se inclusiv la categorii precum „interpreta preferată” și „interpreta country preferată”, fiind recompensată și pentru rolul în comedia de animație „The Lorax”. Cântăreața s-a aflat și anul trecut printre câștigătorii principali de la această gală.
   Cântărețul canadian Justin Bieber, în vârstă de 18 ani, a fost întâmpinat cu ovații și a interpretat piesele „Boyfriend” și „As Long As You Love Me” – pe cea din urmă în duet cu rapperul Big Sean. Starul canadian a câștigat patru premii, inclusiv la categoriile „cântărețul preferat” și „single-ul preferat interpretat de un cântăreț”, pentru piesa „Boyfriend”. Ultimul film din franciza „Amurg/ Twilight”, intitulat „Breaking Dawn – Part 2”, care va fi lansat în luna noiembrie, a primit Ultimate Choice Award.
   Filmele și actorii din această franciză au câștigat 41 de premii Teen Choice în ultimii patru ani, iar starurile seriei, Kristen Stewart, Robert Pattinson și Taylor Lautner, au urcat încă o dată pe scenă împreună pentru a primi trofeele din acest an, pe care le-au oferit apoi spectatorilor.
   Gala Teen Choice Awards 2012 a durat aproximativ două ore și a fost prezentată de actrița Demi Lovato și cântărețul Kevin McHale. Printre celelalte premii acordate duminică seară s-a remarcat „Lip-lock” Teen Choice Award, care a revenit actorilor Josh Hutcherson și Jennifer Lawrence, din filmul „Jocurile foamei/ The Hunger Game”. Cele două trofee „Hotties” Teen Choice au revenit actriței și cântăreței Miley Cyrus și actorului Ian Somerhalder. Trupa californiană No Doubt, care își va lansa în această lună primul album după o pauză de mai bine de zece ani, a interpretat primul single, „Settle Down”, de pe noul disc, „Push and Shove”.
   Rapperul Flo Rida a interpretat și el cel mai recent single al său, „Whistle”, dar și unul dintre hiturile lui, „Wild Ones”.
   Carly Rae Jepsen, câștigătoarea secțiunii „artistul debutant preferat”, a interpretat hitul ei „Call Me Maybe”, care a fost votat „cântecul preferat al verii”. Selena Gomez, care a împlinit vârsta de 20 de ani duminică, a câștigat două trofee, impunându-se cu formația ei The Scene la categoriile „cel mai bun grup” și „cel mai bun single al unui grup”. Demi Lovato, în vârstă de 19 ani, care a primit trofeul Inspire Teen Choice în 2011, după ce a reușit să depășească o serie de probleme grave din viața personală, a acordat trofeul din acest an la aceeași categorie colegei ei din rețeaua Nickelodeon starleta Miranda Cosgrove, recompensată pentru implicarea ei în programe educaționale și de ajutorare a tinerilor.
   Gala Teen Choice Awards, a cărei primă ediție a avut loc în 1999, este organizată anual de postul de televiziune Fox. În cadrul acestei gale sunt onorate cele mai mari realizări din muzică, cinematografie, sport, televiziune și modă, iar trofeele sunt acordate în urma voturilor exprimate de fanii cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani. Câștigătorii primesc ca trofeu o placă de surf în mărime naturală – de departe premiul cu cele mai mari dimensiuni din showbiz -, al cărei design este personalizat în fiecare vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?