Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Cătălin Zamfiroiu, din nou în faţa judecătorilor


   Recursul formulat de procurori în dosarul în care focșăneanul Cătălin Zamfiroiu este cercetat în stare de libertate pentru tăinuire, într-un dosar de furt de mașini de lux, a fost judecat ieri. Magistrații Tribunalului București au respins cererea de arestare preventivă a acestuia, motiv pentru care procurorii au formulat recurs la Curtea de Apel București.
   Cătălin Zamfiroiu este acuzat că ar fi cumpărat un autoturism Seat Leon de la unul dintre ceilalți inculpați, deși știa că mașina provenea din Ungaria. Potrivit anchetatorilor, Cătălin ar fi declarat inițial că a fost la Odorheiul Secuiesc și a cumpărat mașina de la o femeie. Din interceptări a rezultat însă că bărbatul știa de proveniența mașinii, fiind acuzat astfel de tăinuire.
   Reamintim că pe 12 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au efectuat peste 20 de percheziții domicilare, pe raza a trei județe, printre care și Vrancea. Procurorii spun că învinuiții se ocupau și de falsificarea documentelor mașinilor, care în cazul în care nu puteau fi vândute în România, erau duse în Republica Moldova. În urma perchezițiilor, 13 persoane au fost duse la sediul Parchetului pentru audieri, printre care Cătălin Zamfirescu și Aurel Nicolae Rusu, ambii din Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?