Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Cetățeni moldoveni, trimiși acasă


   Doi cetățeni moldoveni, care au ajuns în România în baza unor vize de scurtă ședere, în scop de vizită, au la dispoziție 15 zile pentru a părăsi țara noastră.
   În perioada 10-16 iulie, polițiștii Serviciului pentru Imigrări Vrancea au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea șederii ilegale a străinilor, pe raza județului Vrancea. Ei au identificat doi cetățeni moldoveni de 49, respectiv 25 de ani, care au intrat în România în baza unor vize de scurtă ședere, în scop de vizită. La expirarea perioadei, aceștia au uitat să mai plece.
   În urma verificărilor, s-a stabilit că cei doi au încălcat regimul juridic al străinilor în România, respectiv au depășit termenul legal de ședere. „Având în vedere cele constatate, cetățenilor moldoveni le-au fost emise decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 15 zile, conform OUG 194/2002, privind regimul străinilor în România, cu completările și modificările ulterioare”, spun reprezentanții Serviciului pentru Imigrări Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?