Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Susan Boyle cântă prea mult şi prea tare


   Vecinii cântăreței Susan Boyle s-au plâns la consiliul municipal că nu mai pot trăi în preajma unei femei care face tot timpul vocalize. Ei sunt de părere că Boyle ar trebui să cânte mai încet.
   Teresa Miller și logodnicul ei, Paul Keaveney, nu se numără printre milioanele de fani ai lui Susan Boyle. Cei doi nu mai suportă vocea cântăreței, așa încât au reclamat-o la autoritățile municipale. Potrivit The Sun, Teresa și Paul, care locuiesc în casa vecină cu cea a cântăreței, simt că nu mai pot. ‘Cântă atât de tare încât nu mai auzim televizorul. Este insuportabil. Cântă dimineața devreme și seara și sunt adevărate zbierete’, s-au plâns vecinii, care au un copil. Femeia i-a cerut vecinei să cânte mai încet, dar fără succes; Susan Boyle continuă să cânte ‘Unchained Melody’ și ‘I Dreamed A Dream’ din toate puterile, câteva ore.
   Autoritățile nu au răspuns deocamdată reclamației celor doi, dar un prieten al lui Susan Boyle a declarat că Teresa și Paul vor să se răzbune pe cântăreață pentru o observație pe care aceasta le-a făcut-o în legătură cu zgomotul din sufrageria lor. Cântăreața și vecinii sunt în război de mai mult timp. ‘Susan a trebuit să cheme poliția de mai multe ori…Era îngrozită’, adaugă sursa.
   Purtătorul de cuvânt al cântăreței a declarat că Susan Boyle nu este la curent cu plângerea deoarece consiliul municipal nu i-a comunicat nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?