Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Prosport a câştigat medaliile de bronz


   Clubul de fotbal Prosport Focșani s-a clasat pe locul 3 la ediția din acest an a „Cupei Juniorul București”. Turneul s-a desfășurat la o singură categorie de vârstă, 2004. Au participat opt echipe, împărțite în două grupe. Prosport a participat cu grupa 2005, reușind să facă față cu brio colegilor mai mari cu un an. Grupa 2005 antrenată de profesorul Ionuț Constantinescu s-a clasat pe locul al treilea la „Cupa Juniorul București”.
   În finala mică a turneului desfășurat la baza sportivă a lui Ion Å¢iriac din cartierul Pantelimon, Prosport Focșani a învins cu 4-2 pe CS Voluntari, iar focșăneanul Eduard Pană a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Au mai participat următoarele echipe: CS Tică Dănilescu București, Juniorul București, FC Snagov, Chelsea București, Prosport Focșani, Aldo București, CS Voluntari și Pro Team București.

Laurențiu Muscalu, la 42 de ani
    Președintele clubului Prosport Focșani, Laurențiu Muscalu împlinește astăzi vârsta de 42 de ani, prilej cu care ceilalți antrenori care activează în cadrul clubului îi urează un sincer și călduros „La Mulți Ani”, alături de urări de bine. Tot astăzi este sărbătorit și Rodinel Stan, un alt antrenor din cadrul clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?