Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Cinci alimente cheie care cresc poftă de sex


   Dacă vine cineva și te întreabă brusc cât chef de „tăvăleală” ai zilele astea, îți dai seama că nu prea ai deloc. Și nu fiindcă nu ți-ai dori, ci doar că nu prea reușești  să intri în starea „jucăușă” sau „alunecoasă”, atât de necesară sexului. Soluția: apucă-te de gătit! Combină în fel și chip următoarele 5 alimente, despre care specialiștii spun că în mod sigur cresc libidoul.
 
1.Pepenele roșu 
Mai nou, specialiștii l-au numit noua „Viagra naturală”. Pepenele roșu conține un aminoacid care relaxează vasele de sânge și crește pofta pentru sex. 
  
2. Asparagusul 
Este foarte bogat în B-uri, care ajută la producerea histaminei. Histamina e extrem de importantă în determinarea nivelului de dorință sexuală, atât la femei, cât și la bărbați.  
 
3. Avocado 
Încărcat până la refuz cu potasiu, fructele de avocado determină o adevărată explozie a libidoului la ambele sexe. Bogat în acid folic, îți dă multă energie și totodată rezistență fizică la oboseală, detalii foarte importante pentru nivelul libidoului.
 
4. Ardeiul iute
Dacă îți place mâncarea picantă, ești norocos/ norocoasă! Ardeiul iute determină o mai bună circulație a sângelui și, deci, ajută secreția de endorfine care „lucrează” în strânsă legătură cu libidoul.
 
5. Rădăcina Maca 
Acest tip de rădăcinoasă vine din Peru și în urma analizelor atente s-a constatat că este un adevărat afrodisiac! Lăsând la o parte faptul că e plin de aminoacizi și minerale, localnicii folosesc această rădăcină de sute de ani pentru creșterea fertilității. La noi a apărut în farmacii sub formă de concentrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?