Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Parteneriat public-privat la echipa CSM 2007 Focşani


   Deși jucătorii echipei de fotbal CSM 2007 Focșani se află în vacanță până pe data de 2 iulie, conducerea clubului este foarte activă în această perioadă. Pâna pe 15 iulie, staff-ul administrativ al CSM 2007 Focșani are misiunea de a reglementa statutul clubului, în condițiile în care, începând cu această vară, Federația Română de Fotbal nu acceptă să afilieze decât grupări de drept privat.
   Directiva europeană, prin care cluburile afiliate la Federația Română de Fotbal sunt obligate să nu mai folosească bani de la bugetele locale, devine normă internă. Având în vedere parteneriatul public-privat care se vrea încheiat cu autoritățile locale, CSM 2007 Focșani trebuie să găsească în perioada imediat următoare cadrul legal necesar afilierii la FRF.
   Cluburile sportive de drept privat (care în fapt sunt organizații nonguvernamentale, nonprofit și nu pot fi asimilate cu SRL-urile uneia sau mai multor persoane), pot fi finanțate de la bugetul local prin accesarea proiectelor de finanțare din fonduri nerambursabile în condițiile legii,

Reunirea, pe 2 iulie

   Primul antrenament pe care antrenorii Aurel Pastia și Adrian Toma l-au programat pentru elevii lor va avea loc pe 2 iulie, la ora 10.30, la Stadionul Milcovul. Conducerea clubului de pe Milcov a perfectat deja primele două jocuri de verificare.
   Focșănenii vor susține teste de verificare cu adversari tradiționali, echipele Oțelul II Galați și CSM Rm. Sărat, acestea urmând să se dispute spre finalul lunii iulie. Pentru sezonul 2012-2013 al ligii a treia la fotbal, CSM 2007 Focșani și-a fixat ca obiectiv clasarea în primele opt echipe ale seriei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?