Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Elevi premiaţi cu diplome, bani şi excursii


   Reprezentanții Asociației „Cuziști Implicați” i-a premiat, la sfârșitul anului școlar, pe elevii cu rezultate meritorii ai Colegiului Național „Al. I. Cuza”. În cursul festivității de premiere, desfășurată vinerea trecută în sala Cinema Balada, președinta Asociației, Aurelia Modreanu, a recompensat munca a 18 elevi cuziști, care au reprezentat cu cinste Colegiul la olimpiadele naționale. Elevii premiați au primit câte o diplomă de excelență și 100 de lei.
   Pentru a încuraja activitățile extracurriculare, Asociația a răsplătit și performanțele obținute de cele două ansambluri de dansuri populare din cadrul Colegiului, respectiv „Cetina” și „Cetinița”, coordonate de profesoara Melania Pătrășcanu, care au evoluat la mai multe festivaluri de profil din județ și din țară.
   Dansatorii de la Cuza s-au întors cu două premii de la Festivalul Național de Dansuri și Obiceiuri Populare „Izvoare Covăsnene”, desfășurat pe 19 mai la Covasna. Membrii celor două ansamburi folclorice au beneficiat de o excursie de două zile la Greșu, în perioada 23-24 iunie.
   Asociația „Cuziști Implicați”a fost înființată în 2011, fiind o asociație nonguvernamentală, non-profit și fără scop politic, cu personalitate juridică. Scopul acesteia este susținerea Colegiului Național „Al. I. Cuza”, în activitatea de educare, instruire, formare, îndrumare și supraveghere a elevilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?