Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Recidivişti prinşi la furat


   Doi recidiviști din Ciorăști vor fi judecați din nou, după ce au intrat în două gospodării și au furat bunuri. Constantin M., de 51 de ani, și Costel A., de 42 de ani, sunt acuzați că au „lucrat” tovărășește la comiterea faptelor.
   Procurorii îi acuză că în noaptea de 5 spre 6 martie, în jurul orelor 22.00, au pătruns în locuința unui vecin de unde au sustras mai multe bonuri de masă și 210 lei, paguba fiind calculată la 700 de lei. În aceeași noapte au pătruns și în locuința unei alte persoane, dar nu au sustras nici un bun.
   În noaptea de 25 spre 26 mai, în jurul orei 03.00, cei doi au escaladat gardul unei locuințe, au forțat sistemul de închidere a ferestrei, dar au fost prinși de proprietar. Costel a reușit să fugă, dar Constantin a bruscat proprietarul pentru a-și asigura scăparea, astfel că pe numele său nu s-au reținut numai infracțiunile de furt calificat și violare de domiciliu, ca în cazul prietenului său, ci se va adăuga și tentativa de tâlhărie.
   Fiind depistați de polițiști, cei doi bărbați au recunoscut faptele și au povestit cu lux de amănunte cum au comis infracțiunile. Aceștia au mai spus și că erau sub influența băuturilor atunci când au săvârșit faptele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?