Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

A condus băut şi a provocat un accident rutier


   Un tânăr din Galați care a produs un accident de circulație în localitatea vrânceană Călienii Noi, a fost trimis în judecată de procurori. În timp anchetei, oamenii legii au constatat că tânărul a condus băut, iar în urma producerii accidentului, doi dintre pasagerii din autoturism au fost răniți. Dosarul lui Åžtefan C., de 28 de ani, a fost trimis Judecătoriei Focșani.
   În rechizitoriul prin care s-a finalizat urmărirea penală, se arată că la data de 11 noiembrie 2011, inculpatul se afla la volanul unei mașini. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-un viraj la stânga, autoturismul condus de Åžtefan a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț.
   Åžoferul a fost testat de polițiști, care au constatat că acesta consumase alcool, alcoolemia fiind foarte mare: 1,20 grame la mie, alcool pur în sânge. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unei tinere în vârstă de 16 ani și a lui Valentin T., de 23 ani, ambii din comuna Nămoloasa, județul Galați.
   Unuia dintre pasagerii răniți i-a fost extirpat un organ, respectiv splina. Pentru tratament și suferința pricinuită de acest eveniment, care i-a adus 35-40 de zile de îngrijiri medicale, victima vrea daune în valoare de 25.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?