Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Noul Consiliu Local Panciu va fi constituit mâine


   Noul Consiliu Local de la Panciu, rezultat în urma scrutinului din 10 iunie, va fi constituit mâine. Åžedința va fi găzduită de Sala Mare a Casei de Cultură, începând cu orele 11.00. În cadrul aceluiași eveniment, primarul Ion Petre va depune jurământul și va fi ales noul viceprimar.
   Potrivit ordinii de zi, în prima parte a ședinței, noii consilieri vor fi validați în funcții de către comisia ce va fi constituită în acest scop. Potrivit rezultatelor finale ale alegerilor,  noul Consiliu de la Panciu va avea în componența sa 15 membri. USL va deține majoritatea, cu 10 mandate, în timp ce Alianța Pentru Vrancea va avea 4 mandate, iar PP-DD, un mandat. Consilierii aleși pe lista USL sunt Iulian Nica, Nicolai Mărăscu, Gheorghi Croitoru, Dumitru Åžerban Huzum, Lidia Marin, Marian Ciprian Ungureanu, Ion Dogaru, Constantin Dună, Mihai Boboc și Ion Tătaru. De la APV, consilieri vor fi Adrian Constantin Oancea, Vasilică Drilea, Mirel Vasile Å¢ârlea și Traian Moldoveanu, în timp de PP-DD va fi reprezentat de Nelu Manea.
   După validare, aleșii orașului vor depune jurământul, iar Consiliul Local își va desemna primul președinte de ședință din noua legislatură.
   În partea a doua a evenimentului, se va citi hotărârea de validare a primarului Ion Petre, care va depune, apoi, și jurământul, iar ultima parte a ședinței va fi re-zervată constituirii, pe domenii, a noilor comisii de specialitate ale Consiliului Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?