Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Desenele a două eleve, premiate la nivel internaţional


   Copiii talentați din Focșani sunt recunoscuți și peste hotare. Două eleve de la Åžcoala nr. 3 din Focșani, din clasa a IV-a A, care s-au înscris la un concurs internațional de desene, intitulat „Look and learn”, au obținut mențiuni.
   Este vorba de Andra Dediu, care a câștigat mențiune cu un desen având ca temă „Buttons” (butoni-n. r.), iar Daria Moldoveanu a fost premiată datorită unui desen pe tema „Flower and butterfly” (floare și fluture-n. r.). Lucrările celor două fetițe au fost alese dintre mii de desene, trimise de copii din toată lumea. Elevele au fost recompensate cu câte 15 lire și diplome.
   La concursul „Look and learn” pot participa cu lucrări copii din lumea întreagă, care trimit prin email creațiile lor, înscrise într-o galerie virtuală. În fiecare lună, cei mici pot tri-mite lucrări pe o anumită temă.
   Cele două eleve din Focșani fac parte din clasa care în aceste zile expune „Florile recunoștinței” la Casa de Cultură a Sindicatelor. „Copiii sunt foarte buni, dau dovadă de o mare risipă de imaginație. Au răspuns foarte bine, peste așteptările noastre”, ne-a spus Veronica Groper, profesor de desen, coordonatorul clasei de la Åžcoala nr. 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?