Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Tâlharii bătrânei din Corbița au fost prinși


   Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale i-au identificat pe autorii tâlhăriei din data de 5 iunie, de la Corbița. Atunci, mai multe persoane mascate au intrat peste o bătrână, de 82 de ani, prin forțarea ușii și după ce au amenințat-o cu un cuțit, au început să-i cotrobăie prin casă. I-au furat un telefon mobil, un inel și un lanț din aur, dar și suma de 10 lei, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 lei.
Speriată de moarte, femeia a sesizat poliția, iar oamenii legii au început verificările. Polițiștii vrânceni au colaborat cu cei de la Bacău și la 10 zile de comiterea faptei au pus mâna pe suspecți.
   Anchetatorii spun că aceștia sunt Mihai S., de 22 de ani, Vasile S., de 23 de ani, ambii din Coțofănești, județul Bacău, Robert Iordache A., de 20 de ani, din Comănești și Florin B., de 24 de ani, din Căiuți, județul Bacău.
   După ce au fost prinși și audiați, pe numele celor patru au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Ei urmează să fie prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?