Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Echipa de futsal şi-a realizat obiectivul


   Echipa de futsal CSM 2007 Focșani a încheiat sezonul 2011-2012 al ligii I pe locul 5, un loc care este mulțumitor. Cea mai bună echipă din județ a avut o evoluție mai mult decât bună în campionat, iar antrenorul principal al grupării de pe Milcov, Petrache Gurguiatu, a făcut o scurtă radiografie a parcursului din campionat.
   „Echipa noastră   și-a atins obiectivul stabilit la începutul sezonului din Liga I, clasarea în primele cinci locuri. Au fost momente de joc în care am jucat slab, fără vlagă, dar am și ratat din situații incredibile. Greșelile la finalizare ne-au costat prezența în careul de ași al ligii I. Îi felicit pe jucători și le mulțumesc pentru ceea ce au făcut în partidele jucate în decursul acestui sezon și, îmi doresc ca în campiona-tul următor să rămânem o familie, așa cum am fost până acum. Pentru aceste performanțe, mulțumesc jucătorilor care s-au dăruit la fiecare partidă pe care am jucat-o, conducerii clubului care ne-a susținut în fiecare meci, dar și celor care au fost alături de noi la me-ciurile din acest sezon, pe teren propriu, dar și în deplasare „, ne-a declarat antrenorul principal al echipei CSM 2007 Focșani, Petrache Gurguiatu.
   Pe durata întregului sezon, gruparea de pe Milcov s-a bazat pe următorul lot de jucători: Valentin Borș, Claudiu Olărașu, Emilian Chivu, Valentin Toader, Marian Ungureanu, Florin Săraru, Sorin Popa, Cătălin Curteanu, Elvis Ilaș, Marian Covaci, Paul Alexandrescu și George Forcoș.

Primul antrenament, în iulie

   După ce a avut un rezultat bun în sezonul 2011-2012 al ligii I de futsal și și-a îndeplinit obiectivul, echipa de futsal CSM 2007 Focșani are programat primul antrenament pe 9 iulie, la Sala Sporturilor. „Echipa noastră și-a îndeplinit obiectivele pe care ni le-am fixat pentru acest sezon, un parcurs cât mai lung în Cupa României și calificarea în play-offul primului eșalon al țării la futsal”, a spus antrenorul principal, Petrache Gurguiatu.
   În programul grupării de pe Milcov se află efectuarea unui stagiu de pregătire. Lotul pe care tehnicienii s-au bazat în campionatul trecut va suferi mici modificări și va fi completat cu jucători tineri care s-au remarcat pe durata campionatului județean de futsal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?