Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Lady Gaga, lovită în cap de o bară metalică în timpul unui concert


   Cântăreața Lady Gaga a suferit o comoție după ce unul dintre dansatorii ei a lovit-o din greșeală în cap cu o bară metalică, în timpul ultimului ei concert din Noua Zeelandă. Artista americană interpreta piesa „Judas”, pe arena Vector din Auckland, în momentul în care unul dintre dansatorii ei a lovit-o din greșeală cu o bară metalică în zona capului.
   Imaginile din concert o arată pe cântăreață împleticindu-se câteva secunde, după ce a primit acea lovitură în zona capului. Artista și-a revenit însă foarte repede și a continuat spectacolul. „Aș vrea să îmi cer scuze dacă voi saliva prea mult în seara asta. Nu știu dacă ați văzut, dar tocmai mi-a căzut ceva în cap mai devreme și cred că am o comoție”, a declarat cântăreața în fața fanilor ei, la puțin timp după producerea incidentului. „Nu vă faceți griji, voi continua spectacolul”, a mai spus Lady Gaga.
Asistenta cântăreței, Tara Savelo, și-a liniștit fanii pe Twitter după concert: „Gaga are o comoție, dar se simte bine. Vrea ca voi să știți că vă iubește. Eu am grijă de ea. Nu-mi vine să cred că a putut să ducă până la capăt acest spectacol”, a spus Tara Savelo. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?