Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Marian Oprişan şi Ion Petre au inaugurat noua sală de sport


   Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, primarul orașului Panciu, Ion Petre, și deputatul Ciprian Nica au inaugurat, ieri după-amiază, noua sală de sport a orașului Panciu. Aceasta este amplasată în imediata vecinătate a Liceului Teoretic „Ioan Slavici” și a Stației de Pompieri.
Investiția a fost rea-lizată cu fonduri din bugetul de stat, terenul fiind pus la dispoziție de autoritățile locale. Durata lucrărilor a fost de 10 luni. „Toate proiectele orașului Panciu și ale județului Vrancea vor fi prioritare pentru guvernul condus de Victor Ponta. Ajunge cu politicienii care nu fac nimic pentru oameni, dumneavoastră trebuie să aveți încredere și să-i sprijiniți pe acei oameni care sunt capabili să vă rezolve problemele, pe cele ale copiilor, familiilor dumneavoastră, părinților și bunicilor dumneavoastră. În Panciu s-au făcut foarte multe, iar Consiliul Județean a fost lângă primarul Ion Petre și consilieri și împreună am reușit să facem tot ceea ce dumneavoastră ați avut nevoie. Vreau să aveți convingerea că nu vă vom dezamăgi niciodată”, a declarat Marian Oprișan.
   Noua sală de sport beneficiază de toate dotările necesare desfășurării competițiilor de handbal, volei și baschet, având o capacitate de 150 de locuri. Primii vizitatori ai sălii de sport a orașului au putut asista, după inaugurare, la programul artistic susținut de trupa de majorete „Jollis”, a Liceului Teoretic „Ioan Slavici”, laureată a competiției „Cupa MBTA la Majorete 2012”, desfășurată la Oradea, unde fetele pregătite de profesoara Oana Apostu au ocupat locul II la secțiunea Pompon-seniori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?