Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Paradă eco, de Ziua Mediului


   Elevi de la Grupul Școlar Mărășești au sărbătorit, miercuri, Ziua Mondială a Mediului, la Casa de Cultură „Emanoil Petruț”, prin mai multe activități cu caracter educațional. La inițiativa liceenilor din cadrul Patrulei Ecologice a Grupului Åžcolar Mărășești, conduși de profesoara Anghel Lavinia, 120 de elevi au aflat cum să protejeze mediul înconjurător.
   Sub logo-ul „Economia verde. Te include și pe tine?”, s-au desfășurat mai multe momente artistice, precum parada costumelor ecologice, un concurs de desene și un altul de creație în tehnică quilling, copiii demonstrând că se poate face orice din materiale reciclabile. Părinții și bunicii elevilor, dar și colegi ai acestora au urmărit defilarea copiilor de la Școlile nr.1, nr.2 Siretu, de la Grupul Åžcolar din Mărășești, Școala Haret, Pădureni și Școala „Ștefan cel Mare” din Focșani, cărora li s-au alăturat preșcolarii Grădiniței nr.1 din Mărășești.
   Au fost urmărite cu interes și momentele artistice oferite de elevii care fac parte din trupele de dans și artiștii vocali ai Casei de Cultură. „Acțiunea a avut sprijinul Primăriei Mărășești, al SC ILGO SA și a reprezentat un semnal și un îndemn de a acționa unitar pentru salvarea patrimoniului nostru natural, pe care avem datoria de a-l lăsa nealterat generațiilor viitoare”, se arată într-un comunicat al Grupului Școlar Mărășești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?