Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Clovn, baloane, muzică şi dans la Centrele Harap Alb şi Prâslea


   Distracție pe cinste ieri, la Centrele „Harap Alb” și „Prâslea” din Focșani, ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC). Copiii cu handicap, îngrijiți aici, au primit vizita celor de la Modulele familiale Mărășești și din Adăpostul Temporar pentru Copilul Delincvent și din Stradă și împreună, sub soarele generos, care ieri a binevoit să alunge ploaia, au cântat și dansat, au spus poezii și s-au jucat, încântând inimile celor ce îi îngrijesc și ale celor ce au dorit să fie prezenți la „marea copilăreală”. 
   Străduința lor de a-și pune în valoare talentele și munca depusă pentru realizarea unor momente artistice cât mai incitante au fost apreciate de toți cei prezenți, reușind chiar să scoată la suprafață copilul din sufletul fiecărui adult. ,,1 Iunie e ziua în care adulți și copii se adună laolaltă și se bucură de mirajul copilăriei. Cel mai minunat lucru este să ne rămână mereu sufletul de copil și din preaplinul inimii noastre să le putem dărui toată dragostea celor mai puțin norocoși decât noi. 1 Iunie e ziua fără bariere în care cel puțin în fața lui Dumnezeu suntem egali. Mulțumim Consiliului Județean și sponsorilor pentru tot sprijinul acordat”, a declarat Daniela Nicolaș, directorul DGASPC.  
   Jandarmii au participat efectiv la bucuria acestor copii, dăruindu-le dulciuri, sucuri și fructe cumpărate prin contribuția financiară a celor din Inspectoratul de jandarmi, membri ai Asociației fără statut patrimonial „Grigore Al. Ghica” filiala Vrancea. „Cu speranța că prin acțiunea de astăzi am reușit să aducem un zâmbet pe chipul minunaților copii din aceste centre, îi asigurăm că și pe viitor vom fi alături de ei”, au transmis jandarmii. 
   De asemenea, au ținut să fie alături de puști și polițiștii din cadrul IPJ, reprezentați de comisar Monica Manolache, care le-a adus, de asemenea, daruri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?