Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Camelia Iliescu, şefa Oficiului Judeţean de Poştă Vrancea


   Camelia Iliescu este noul șef al poștașilor vrânceni, în urma deciziei de ieri a conducerii Poștei Române. În urma reorganizării companiei de stat, postul de director a fost transformat în unul de șef de oficiu, iar Camelia Iliescu a fost numită șef al Oficiului Județean de Poștă Vrancea.
   Camelia Iliescu este un profesionist recunoscut, având o vechime de 22 de ani la Poșta Română. „De la terminarea facultății, am lucrat la Poșta Română. Am plecat de la oficiant poștal, iar acum am fost numită șef de oficiu. Este o numire temporară, până la organizarea concursului pentru acest post. Decizia a fost luată în urma reorganizării companiei, iar obiectivul principal pentru perioada următoare este asigurarea bunei desfășurări a activității în oficiile poștale”, ne-a declarat Camelia Iliescu.
   Compania Poșta Română se află într-o perioadă de transformări după ce a fost practic falimentată de fosta guvernare pedelistă. Numirile politice ale directorilor din Poștă, unde singurele criterii sunt carnetul de partid și lipitul de afișe electorale, au transformat această companie de stat în oaia de muls a politrucilor pedeliști.
   Ministrul Comunicațiilor, Dan Nica, a declarat, ieri, că Poșta Română a înregistrat în ultimii trei ani pierderi de aproape 500 milioane de lei, pentru că „a fost furată mult și sistematic” de protejații    cuplului Boc-Anastase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?