Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Elevii au spus NU ţigărilor


   Elevii și profesorii Åžcolii „Åžtefan cel Mare” din Focșani au marcat ieri, în avans, ziua de 31 mai, „Ziua Mondială Fără Tutun”, printr-o acțiune informativ-educativă, organizată la biblioteca acestei unități de învățământ. Sub coordonarea profesoarei Ecaterina Roșu și a bibliotecarei Elena Blănaru, elevii clasei a VIII-a D au primit sfaturi utile.
   Totodată, elevilor le-au fost prezentate efectele nocive ale consumului de tutun, mai ales la vârste fragede. Au fost prezentate bolile provocate de tutun, precum și formele lor de manifestare. Elevii au urmărit un film, au privit câteva pliante, apoi au participat la un joc interactiv. Apoi, întrebările puse de elevi au primit răspunsuri.
   Cadrele didactice implicate în această activitate spun că această lecție a fost utilă și bine primită de elevi, care au decis să spună un NU hotărât consumului de tutun.
   Partener în cadrul acestrei activități a fost Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vrancea, prin reprezentantul său, doctor Doina Chiriac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?