Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Primăria Focşani îi premiază pe micii matematicieni


   Peste 300 de elevi de clasele II-VII, pasionați de matematică, din Vrancea și județele limitrofe, sunt așteptați să participe în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Concursului de matematică „Euclid”. Concursul este programat să se desfășoare pe 9 iunie, fiind organizat la inițiativa reprezentanților Åžcolii „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Această unitate de învățământ este și gazda evenimentului.
   Scopul organizării acestui concurs este acela de a evalua cunoștințele elevilor și de a-i stimula să aprofundeze tainele matematicii. La acest concurs vor participa, în calitate de membri ai juriului, profesori ai Universității din Bacău.
   Consiliul Local al Municipiului Focșani, la propunerea primarului Decebal Bacinschi, va sprijini organizarea acestei competiții a minții cu suma de 8.000 lei, sumă care va acoperi cheltuielile cu protocolul și premierea elevilor.
   Anul acesta, premiile acordate în cadrul concursului se ridică la 3.300 lei. Se vor acorda șase premii I, a câte 200 lei, tot atâtea premii II, a câte 150 lei, și alte șase premii trei, a câte 100 lei fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?