Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Grupul „Garofiţa“ a făcut senzaţie la Festivalul „Lira Vrânceană“


   Asociația pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu” din Focșani a organizat, la Greșu, o nouă ediție a Festivalului de Tineret „Lira Vrânceană”. Printre îndrăgiții interpreți de muzică folk și de drumeție care au urcat pe scena festivalului, s-au numărat și membrii grupului „Garofițe”, de la Åžcoala cu clasele I-VIII Garoafa.
   Spectacolul pus în scenă de ei a fost unul plin de voie bună. Talentații artiști, coordonați de Elena Mocanu, au prezentat un atractiv program de muzică folk, grupul având ca instrumente muzicale 11 chitare, un bongos, o tamburină și un shaker. Grupul de muzică folk „Garofița”  este format din elevii clasei a IV-a, de la Åžcoala cu clasele I-VIII Garoafa, iar spectacolul lor a reușit să facă senzație, fiind unul dintre cele mai reușite momente prezentate în cadrul Festivalului de Tineret „Lira Vrânceană”.
Participarea la manifestare a copiilor a fost posibilă cu sprijinul primarului comunei Garoafa, Gheorghe Maghiaru, și cu susținerea directoarei Fănica David, care a sprijinit permanent înființarea acestui grup, în octombrie 2011.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?